WIE ZIJN WE

Beaches is al jaren de specialist op gebied van jongerenvakanties, mét dan vooral zon- en feestvakanties. Beaches was de afgelopen 15 jaar gefocust op camping reizen. Door de grote vraag naar hotels, appartementen en villa’s zijn we met Beaches een nieuwe weg ingeslagen.  

Met één van de grotere jongerenorganisaties in België, Summer Bash, hebben wij de perfecte partner gevonden voor ons product. Met Summer Bash kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden, dit tegen de beste kwaliteit. Hun 5* sterren recentie op Facebook op meer dan 100 reviews bewijst dat hun gasten op de eerste plek komt te staan.  

Het aanbod is niet enkel in Europa maar ook in New York, Sri Lanka, Mexico en nog veel meer bestemmingen, je vindt voor ieders wat wils. Van de zotste feestvakanties tot de vetste rondreizen. 

De reisleidingcrew van Beaches weet waar de leukste activiteiten plaatsvinden, waar de leukste kroegen en de beste party’s zijn.
Als het strand en de kroegentochten beginnen te vervelen, biedt Beaches ook nog diverse activiteiten aan zoals city visits en catamaran cruises. 

Ben jij er ook bij?  

 

undefined