Verre reizen jongeren

Verre Reizen Jongeren  

Bij Beaches bieden we verre reizen aan, omdat de we jongeren de kans willen geven om de wereld te ontdekken. Dit doen we door op maat gemaakte (rond)reizen aan te bieden, onder begeleiding van ervaren gidsen. We hebben het dan niet over een strand- en zonvakantie, maar over citytrips, surfkampen, kayaktrips en backpacking. 

Verre reizen speciaal voor jongeren  

Wij bieden een tal aan verre reizen aan, waar jongeren echt de wereld mee kunnen ontdekken. Denk hierbij aan: 

Bij alle verre reizen die wij aanbieden, zitten al excursies, speciaal voor jongeren, inbegrepen. Wat er precies per reis inbegrepen zit, kun je eenvoudig vinden op onze website. De reizen zijn tevens begeleid door een van onze eigen begeleiders, maar vaak is er ook een lokale gids aanwezig. Hierdoor weet je zeker dat je alle ins en outs van je vakantiebestemming te zien of horen krijgt!  

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Mocht je nog vragen hebben over onze verre reizen, of de andere vakanties voor jongeren die wij aanbieden, bezoek dan onze FAQ pagina. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)172 820 008 of stuur een WhatsApp berichtje naar +31(0)6 83 71 96 52. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via [email protected].