Jongerenbestemmingen

Vakantiebestemmingen voor Jongeren 

Bekijk de vakantiebestemmingen voor jongeren op onze website en vind jouw zomerse bestemming. Heb je altijd al eens naar Malta, Rimini of Lloret de Mar willen gaan? Dan is dit jouw kans! Met een ruim aanbod aan jongerenbestemmingen kan het bijna niet anders dan dat je hier de vakantie van je dromen vindt. Kun je geen keuze maken? Dan helpen wij je graag bij het samenstellen van je ideale vakantie. 

Vakantiebestemmingen voor jongeren met optimale begeleiding 

Of het nu je eerste vakantie met vrienden is of het is al je derde vakantie zonder je ouders, wij bieden voor iedereen geschikte
jongerebestemmingen aan. Zo hebben wij onze mate van begeleiding afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën. Zo kunnen we de begeleiding van de jongeren en de veiligheid garanderen op alle vakantiebestemmingen die wij aanbieden. Onze reisleiders hebben verschillende screeningsrondes doorstaan waar wij strikte beoordelingscriteria hanteren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alleen de beste reisleiders goed genoeg zijn voor jou. Zo zijn zij in het bezit van een EHBO-certificaat en weten zij hoe ze moeten handelen in diverse situaties. Naast alle praktische zaken weten zij ook hoe zij jou een onvergetelijke vakantie kunnen geven. Zij weten namelijk alle ins en outs de jouw jongerenbestemmingen, waardoor jij gegarandeerd plezier zult hebben! 

Jongerenbestemmingen met verschillende excursiemogelijkheden 

Als je dan toch op de jongerenbestemming van je dromen bent, is het zonde als je niets van de omgeving meekrijgt. Ben je in Calella, dan kan je een dagje naar Barcelona gaan. Eén van de populairste vakantiebestemmingen onder jongeren is Rimini. Breng vanuit hier een bezoekje aan het prachtige Venetië. Ben je geïnteresseerd in een van de jongerenbestemmingen die Beaches aanbiedt? Boek dan de ideale vakantiebestemmingen voor jongeren bij ons online. Bij vragen kan je de FAQ pagina raadplegen, maar je kunt ons ook eenvoudig bereiken door te bellen naar +31(0)172 820 008 of te mailen naar [email protected].
Je kunt ook een WhatsApp berichtje sturen via +31(0)6 83 71 96 52.