NOVALJA
A legend doesn't stop celebrating
overlayhome
Welkom in NOVALJA

Het Ibiza van het oosten wordt Novalja ook wel genoemd, alleen dan goedkoper! Novalja ligt in Kroatië in de regio Dalmatië. Een erg populaire bestemming onder de jongeren! Je kan hier ontzettend goed uitgaan in de verschillende uitgaansmogelijkheden die zich bevinden in Novalja! 

Novalja beschikt onder andere over prachtige zandstranden, helderblauw water en spectaculaire activiteiten en dat alles naast het super uitgaansleven wat Novalja heeft! Op ongeveer drie kilometer afstand van Novalja ligt Zrcé Beach. Op dit populaire strand komende de bekendste DJ’s draaien, er worden de vetste festivals en strandfeesten gegeven en niet te vergeten zijn er vier grote openlucht clubs op dit strand te vinden! Wil je nou echt helemaal uit je dak gaan en dit mee maken, pak dan één van de vele bussen die zeer regelmatig van Novalja naar Zrcé Beach rijden. Kom en ga mee naar het Ibiza van Kroatië!   

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
Bus
  • vervoer bus heen/terug
  • busrit in een moderne bus met verstelbare stoelen, airco, toilet, gratis wifi en mogelijkheid om iets van drinken aan te kopen op de bus 
  • vertrek op maandagnamiddag (aankomst op dinsdag ochtend)
  • opstaplocaties: Eindhoven, Houten, Maastricht & Amsterdam
  • 7 overnachtingen in gekozen hotel/appartement 
  • welkomstmeeting
  • begeleiding monitoren 
  • noodnummer monitoren waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen 
  • alle activiteiten die door onze monitoren worden georganiseerd (met uitzondering op ons excursieaanbod)
Niet-inbegrepen: Verzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie

PLITVIC MEREN

69 EUR

PARTYBOAT

35 EUR

BUNGEEJUMPEN

38 EUR

TRIP NAAR KRKA - ZADAR

34 EUR

WAKEBOARDEN - WATERSKIËN

25 EUR

PARTYDEAL

45 EUR

CRAZY BOOZE PARTY

20 EUR

FESTIVALS EN LOSSE TICKETJES

- EUR

PAINTBALL THE VILLAGE

29 EUR

BUSPASS

35 EUR

Club partners
NOADe Noa Beach Club is de nummer 1 van Novalja en wat ons betreft van ver daarbuiten! De club ligt op een groot kunstmatig eiland aangrenzend aan partystrand Zrce. De chill-lounges geven de club een unieke sfeer. Je kan de club bereiken via het strand of via de aanlegsteigers aan de zee. De open air club lijkt op een kleine arena wat de sfeer alleen maar ten goede komt!
AQUARIUSDe After-Beach-Party’s in Aquarius zijn sensationeel en de beste van Zrce-Beach. Even relaxed waterpijpen en aansluitend helemaal losgaan tijdens de Foam Party? Aquarius heeft je alles te bieden. Snacks zijn tot de late avonduren te verkrijgen, zo kan jij non-stop blijven feesten.
KALYPSODe oudste club aan Zrce-Beach betovert je door haar unieke houten architectuur en haar geweldige locatie. Hier vind je de beste Pre- en Afterparty’s van Novalja. Kan jij blijven gaan tot 6 à 9 uur in de ochtend?
PAPAYANamen zoals Hardwell, Swedish House Mafia of Showtek klinken je waarschijnlijk bekend in de oren? Het zijn maar enkele van de toppers die tijdens de zomer komen draaien op Papaya. Als een waar festival met unieke lichteffecten, weides en partybeats begint de hele massa uit de bol te gaan. Cocktails, zwembad en legendarische festivals? Hier moet je zijn!
CLUB COCOMODe enige club in het midden van Novalja. Hier moet jij zijn voor jouw warm-up van de avond, maar ook voor dat tikkeltje meer. Met een heerlijke litercocktail in de hand, leer je snel partypeople van over de hele wereld kennen.
EUPHORIAOverdag de beste strandbar met snacks, chill-out-lounge en bijpassende muziek, maar ’s avonds een waar strandclub waar al eens de bom losbarst. Klinkt als het startpunt van een onvergetelijke avond?