Jongerenreizen

Jongerenreizen 

Beaches biedt diverse jongerenreizen aan naar zonnige bestemmingen. Ga jij dit jaar naar Spanje, Italië of Portugal? Bekijk ons complete aanbod eenvoudig online via de website en vind de vakantiebestemming van je dromen!  


De leukste jongerenreizen naar zonnige bestemmingen binnen- en buiten Europa 

Bij ons hoef je niets en alles mag. Daarom is het ook mogelijk om grotendeels je eigen vakantie samen te stellen. Wil je elke avond uitgaan, of wil je overdag cultuur snuiven? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast maak je de vakantie nóg leuker, wanneer je investeert in een VIP-clubkaart. Met deze kaart krijg je hoge kortingen in verschillende bars, clubs, pubs en restaurants, maar ook kortingen op verschillende excursies. Deze kan haast niet ontbreken tijdens een van je jongerenreizen!  

Waar gaat jouw reis naartoe? 

Wij hebben een ruim aanbod aan jongerenreizen naar verschillende bestemmingen. Denk hierbij aan bestemmingen als: 

  • Albufeira 
  • Malgrat de Mar 
  • Lloret de Mar 
  • Rimini 
  • Calella 

Het is dus haast onmogelijk om bij ons niet te slagen voor een perfecte vakantiebestemming. Heb je vragen over een van de vakantiebestemmingen? Dan kan je ons eenvoudig bereiken door te bellen naar +31(0)172 820 008 of te mailen naar [email protected]. Je kunt ons natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen naar +31(0)6 83 71 96 52. Voor meer informatie kan je ook terecht op onze FAQ pagina.