Jongerenreizen Calella

Jongerenreizen Calella 

Beaches biedt verschillende jongerenreizen aan, waaronder naar Calella. Wij bieden speciale pakketten aan die specifiek samengesteld zijn om jou een onvergetelijke vakantie te geven. Deze zijn beschikbaar voor jongeren vanaf 16 tot 21 jaar, maar wanneer je ouder bent ben je natuurlijk ook van harte welkom. Beaches is een reisorganisatie die zich specifiek richt op jongerenreizen. Kwalitatieve, betaalbare én veilige reizen organiseren: dat staat bij ons centraal. Wat wordt jouw volgende reis met Beaches? 


Een ruim aanbod voor jongerenreizen naar Calella 

De jongerenreizen naar Calella die wij aanbieden hebben de opties om te reizen per bus of per vliegtuig. Onze reizen bestaan uit standaard zeven nachten en acht dagen, maar je kan er ook voor kiezen om langer te blijven. Bij ons kun je maximaal 12 nachten boeken op jouw ideale vakantiebestemming. In onze reizen zitten niet alleen hotel of appartement inbegrepen, maar ook een welkomstdrankje en meeting, begeleiding, gratis toegang en hoge kortingen voor discotheken en andere activiteiten. Vanuit Calella zijn bijvoorbeeld veel leuke activiteiten te boeken, zoals onder andere een poolparty, all-inclusive catamaran of een foamparty. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Calella zijn aanwezig!  

Vakantie verdeeld in leeftijdscategorieën 

Veiligheid en belevenis zijn twee kernbegrippen die wij dagelijks nastreven. Daarom bieden wij per leeftijdscategorie verschillende pakketten aan. We onderscheiden de volgende leeftijdscategorieën: 

  • Youth (16+) 
  • X-Cape (18/21+) 

Naast jongerenreizen naar Calella, bieden wij ook vakanties aan naar andere plaatsen in Spanje. Wij bieden nog reizen aan naar Italië, Kroatië, Portugal, Malta, Marokko en zelfs Mexico. Wil je meer info over onze jongerenreizen naar Calella, of een andere bestemming? Je kunt ons bereiken op +31(0)172 820 008 of stuur een WhatsApp berichtje naar +31(0)6 83 71 96 52. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via [email protected].