Jongerenreizen Lloret de Mar

Jongeren Vakantie Lloret de Mar 

Een legendarische jongerenvakantie naar Lloret de Mar, wat beter bekend staat als een van dé jongeren feestbestemmingen in Spanje en ver daarbuiten! Wie wil dat nu niet? In Lloret de Mar beleef jij een zomer als geen ander! Ga deze zomer met een van de jongerenreizen mee van Beaches naar Lloret de Mar en ga voor een legendarische en onvergetelijke zomer. 

Haal meer uit jouw jongerenvakantie naar Lloret de Mar met een
VIP-clubkaart 

Jouw zomer is pas compleet met de VIP-clubkaart. Met deze kaart krijg je diverse kortingen op alle excursies, bars, restaurants, clubs en kroegentochten die Beaches aanbiedt. Kortom, dit is de musthave om jouw zomer helemaal compleet en onvergetelijk te maken! Kies jij voor een van de jongerenreizen naar Lloret de Mar? Dan behoren de volgende activiteiten tot de mogelijkheden: 

  • Een dagje Barcelona 
  • Waterworld 
  • Beachparty 
  • Poolparty Sanddance 

Meer dan alleen een jongerenvakantie naar Lloret de Mar 

Beaches biedt echter ook andere bestemmingen aan om een reis naartoe te maken dan enkel jongerenreizen naar Lloret de Mar. Zo bieden wij bestemmingen aan zoals Malgrat de Mar, Rimini en El Arenal. Wil je liever een verre reis maken? Zelfs dan hebben wij wat je zoekt. Boek dan een vakantie naar Cancun in Mexico! Kan jij niet wachten om deel te nemen aan een van onze jongerenreizen naar Lloret de Mar of een andere party bestemming? Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt. Je kunt ons bereiken op +31(0)172 820 008 of stuur een WhatsApp berichtje naar +31(0)6 83 71 96 52. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via [email protected].