Jongerenreis New York

Jongerenreis New York 

Een jongerenreis gaat vaak naar een zonnige bestemming als Lloret de Mar, maar heb je er ooit over nagedacht om naar New York te gaan? Je móét hier ten slotte een keer geweest zijn. Wandel ’s avonds over Times Square dat baadt in het licht of geniet van het uitzicht bovenop de Top of the Rock. Geniet van alles wat deze concrete jungle te bieden heeft en boek een jongerenreis naar New York met Beaches. 

Boek een jongerenreis naar New York met deze reisorganisatie 

Wanneer je een jongerenreis naar New York boekt bij ons, zorgen wij voor een stedentrip waarbij je langs de meest iconische bezienswaardigheden komt. Maar, ook de ‘hidden treasures’ laten we je met alle liefde zien. En natuurlijk gaan we ook langs de iconische plekken die te zien zijn in series als Friends, Suits en Gossip Girl. Een aantal excursies die er sowieso bij inbegrepen zijn in jouw jongerenreis naar New York, zijn: 

  • The Empire State building 
  • Statue of Liberty 
  • Fietstocht door Central Park 
  • Een basketball-, American football-, baseball of ijshockeywedstrijd 

Maar, dit is slechts een greep uit de activiteitenagenda. Wij laten je nog veel meer zien van de ‘City that never sleeps’! Uiteindelijk zorgen wij voor een volle planning voor zes dagen aan plezier!  

Boek nu eenvoudig online 

Kun jij ook niet wachten om The Big Apple te bezoeken? Boek dan je jongerenreis naar New York via onze website. Mocht je meer vragen hebben over ons aanbod of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze FAQ pagina. Dit kan door te bellen naar +31(0)172 820 008 of te mailen naar [email protected]. Je kunt ons natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen naar +31(0)6 83 71 96 52.