RIMINI
It feels good to be lost in the right direction
overlayhome
Welkom in RIMINI

Zon, zee, strand en dat alles in een geliefd badplaats? Dan is Rimini de bestemming! Rimini ligt aan de oostkust van Italië. Een prachtig historische stad waar je bijzondere overblijfselen uit de romeinse tijd kunt bewonderen. Rimini beschikt over een bruisend nachtleven, om eens helemaal uit je dak te gaan op de promenade met de vele clubs en bars! 

Ook kun je hier heerlijk genieten van het Italiaanse leven. Plof lekker op een terrasje neer met een stuk overheerlijke pizza of een heerlijk Italiaans ijsje terwijl je toekijkt hoe de Italianen rond rijden op hun leuke scooters! 

Rimini is de bestemming waar je eigenlijk alles hebt! Genieten van de zon op het heerlijke strand, uitgaan in welke bar of discotheek je ook wilt. Of bekijk de rijke geschiedenis van Rimini, de kunst en de architectuur die in het hele plaatsje terugkomt. Een vakantie om nooit te vergeten met eigenlijk alle elementen op één locatie!   

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
Bus
  • vervoer bus heen/terug
  • busrit in een moderne bus met verstelbare stoelen, airco, toilet, gratis wifi en mogelijkheid om iets van drinken aan te kopen op de bus 
  • vertrek op maandagnamiddag (aankomst op dinsdag ochtend)
  • opstaplocaties: Eindhoven, Maastricht, Houten en Amsterdam 
  • 7 overnachtingen in gekozen hotel/appartement 
  • maaltijdformule (logies, ontbijt, halfpension, volpension) afhankelijk van jouw gekozen accommodatie 
  • begeleiding monitoren 
  • noodnummer monitoren waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen 
  • alle activiteiten die door onze monitoren worden georganiseerd (met uitzondering op ons excursieaanbod)
Niet-inbegrepen: Verzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie

VENETIË

54 EUR

SAN MARINO

19 EUR

AQUAFAN

30 EUR

FUN CLUBKAART

59 EUR

BEACH HOUSE

25 EUR

Club partners
LIFEFeest op twee verdiepingen op de beste Dance, House, R&B en Hip-Hop beats en geniet van de stijlvolle sfeer met een hoge flirtfactor. The Life Club is een van de meest populaire clubs in Rimini en is tijdens het zomerseizoen steeds druk bezocht. Resident DJ Thomas Agostini, bekend tot ver buiten de grenzen van Rimini, draait er de hele nacht voor je. Speciale thema-avonden, zoals Neon- en Bacardiparty’s staan op het programma. Summer Bash kent er alles van!
ALTROMONDO STUDIOSDe beste en grootste discotheek met zotte lasershows en de beste platen van Rimini. Hier wacht iedere week de grootste indoor Foam Party van Italië op je – dit evenement mag je onder geen omstandigheden missen! DJ Antoine of Hardwell nemen hier regelmatig plaats achter de draaitafel, maak het zelf mee!
CARNABYDe veteraan onder de clubs van Rimini, Carnaby, biedt met zijn drie verdiepingen al decennia lang non-stop party’s aan. Barkeeper Mirko mixt zijn beroemde cocktails en longdrinks zodat jij kan blijven feesten tot in de vroege uurtjes! Speciaal aanbevelingen van Summer Bash zijn de beroemde Yellow Nights, waarbij de hele club geel kleurt. Verder beschikt de Carnaby Club over een eigen strand & het restaurant Yummy.
COPACABANA CLUBCopacabana club ligt centraal gelegen tussen de hotels. Hier komen geregeld enkele top namen van DJ’s. Met zijn 3 verdiepingen is Copacabana een echte must om te gaan feesten.
PETER PANPeter Pan Club is onze absoluut nummer 1 in Rimini. Deze discotheek staat bekend om zijn open air party’s. Altijd al eens in de open air willen feesten? Zorg dan dat je zeker aanwezig bent!
SHOOTERSShooters is een typisch Hollandse bar in het centrum van Rimini. Met Shooters vind je ook jouw favoriete apreskimuziek in Rimini. Dit is alvast één van de plaatsen die niet mag ontbreken op een kroegentocht!
COCORICODit is de nummer 1 club van Rimini en ver daarbuiten! Afgelopen zomer zijn hier alle top DJ's gepasseerd met onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Hardwell, AfroJack & Armin Van Buuren
VILLA DELLE ROSEVilla delle Rose is een moderne openlucht discotheek die zeer veel klasse uitstraalt. Alledaagse muziek wordt er gedraaid met een leuke zomerse sfeer die er voornamelijk heerst. Deze prachtige club moet je gezien hebben tijdens je feestvakantie in Rimini!