YOUTH 16+

Algemeen

Beaches biedt jongerenreizen aan naar verschillende zonovergoten bestemmingen. Dit zijn compleet georganiseerde reizen inclusief vervoer, verblijf, begeleiding reisleiders, dag- en avondprogramma & de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid excursie programma.

Kortom, over de praktische en administratieve zaken hoef jij je geen zorgen te maken. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is op vakantie, bijvoorbeeld om welk uur je afspreekt met vrienden om naar het strand te trekken, welke outfit je die avond aandoet of wanneer je die welverdiende siësta inplant.

Je zal je sowieso niet vervelen tijdens je vakantie, maar toch willen wij je de mogelijkheid geven om deel te nemen aan onze vette activiteiten. Onze reisleiders voorzien een vrijblijvend dagprogramma/activiteit, wat trouwens voor ieder van onze reizigers geheel gratis is.

Bekijk hier ons aanbod voor 16+:

Weekverloop

Overdag kan jij je dan uitleven op het strand en in de avond je opgedane kleurtje showen tijdens de avondactiviteit. Iedere avond voorzien wij minstens één activiteit, zo kan je kiezen waar jij het meeste zin in hebt: foamparty? Neonsplash party? Of samen met onze reisleiding enkele bars afschuimen? Het zijn maar enkele voorbeelden van de vetste feestjes die wij organiseren. Zo kan je steeds in groep en onder begeleiding uitgaan. Want zeg nu zelf, wat is er beter dan samen met andere leeftijdsgenoten een volledige bar of discotheek in te palmen en samen de avond legendarisch te maken? In groep uitgaan heeft voor jou ook nog vele voordelen omdat je dan kan genieten van grote groepskortingen en leuke extra’s.

Beaches heeft ook een grote waaier aan excursies op iedere bestemming. Al onze excursies kan je bijna iedere dag doen zodat jij volledig zelf je vakantie kan bepalen.

Klinkt leuk? Natuurlijk wil ons enthousiast reisleiding-crew je een onvergetelijke vakantie bezorgen. Onze reisleiders zijn 24u op 24 en dat 7 dagen op 7 bereikbaar, zo kunnen ze je helpen daar waar nodig, maar zijn ze er vooral om sfeer te creëren. Al denken wij niet dat dat echt nodig zal zijn...

undefined