Uitgaan vakantie

Feestvakantie 

Ben je op zoek naar een feestvakantie, die helemaal draait om uitgaan met je vrienden en het beleven van en onvergetelijke vakantie? Bekijk dan eens het aanbod van Beaches. Wij zijn een online reisorganisatie die gespecialiseerd is in jongerenreizen. Wij bieden zowel feestvakanties aan, waarbij je non-stop kunt uitgaan met vrienden, als verre bestemmingen waar je kunt genieten van de mooie omgeving. 


El Arenal: een feestvakantie aan de Spaanse kust 

El Arenal is de perfecte vakantiebestemming als je elke dag wil uitgaan met vrienden tijdens jouw vakantie. Mallorca is wordt ook wel gezien als hét party eiland, waar het op kan lopen tot zeker 30 graden. Overdag kan je dan lekker genieten van de zon, de zee en het strand en in de avond geniet je van alle clubs, pubs en discotheken die er te vinden zijn. Op zoek naar een echte feestvakantie? Dan moet je naar El Arenal! 

Voordelig uitgaan tijdens jouw vakantie 

Naast El Arenal vind je in ons aanbod ook reizen naar andere feestlocaties, zoals Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Rimini en Albufeira. Wil je hier voordelig uitgaan wanneer je op vakantie bent? Ga dan voor onze VIP-clubkaart. Iedere bestemming heeft een eigen ‘crazy pakket’. Ter plaatse zal je dan ook informatie krijgen over de mogelijkheden die je hebt met deze pas. De prijs van deze partydeal bedraagt €39,- en de partydeal bestaat uit: 

  • All-access pas 
  • Kroegentocht 
  • Korting op excursies 
  • Korting in bars, restaurants, clubs en pubs 
  • Sanddance all-inclusive 

Kortom, dé musthave tijdens jouw feestvakantie. Uiteraard zorgen de begeleiders die meegaan ervoor dat het uitgaan tijdens je vakantie wel verantwoord is. Zo heb je genoeg vrije tijd, maar staan de begeleiders wel 24/7 voor je klaar. Ze weten namelijk alle ins en outs van de vakantiebestemming, waardoor het nog wel eens handig kan zijn om ze aan de mouw te trekken. Wil je meer weten of heb je vragen? Je kunt ons bereiken op +31(0)172 820 008 of stuur een WhatsApp berichtje naar +31(0)6 83 71 96 52. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via [email protected].