Alleen op vakantie jongeren

Alleen op Vakantie 

Wil je voor het eerst alleen op vakantie en ben je op zoek naar een reisorganisatie die zich specifiek richt op jongeren? Dan ben je bij Beaches aan het juiste adres. Wanneer je alleen op vakantie wilt, hebben wij een ruim aanbod aan vakanties waar allemaal jongeren van jouw leeftijd heen gaan. Denk hierbij aan zonnige bestemmingen zoals Rimini, Lloret de Mar, Albufeira en El
Arenal. Wij delen je in bij een groep van jouw leeftijd. Zo hebben wij groepen voor 16+, 18+ en 21+ zodat je als je alleen op vakantie gaat toch omringt bent met jongeren van jouw leeftijd. 

Alleen op vakantie met de populaire reizen voor jongeren van deze reisorganisatie 

Heb je specifieke wensen voor een vakantie, of wil je een combinatie van een feest- en zonvakantie? Het kan bij ons allemaal! Ga je voor het eerst alleen zonder ouders op vakantie, maar wil je wel omringt zijn door andere jongeren? Dan raden we je aan om een busreis naar Lloret de Mar te boeken. Je leert hier in de bus je andere reisgenoten al kennen en aangezien de reis altijd een langere tijd duurt heb je dus prima tijd om dat te doen!  

Meer dan alleen busreizen naar Lloret de Mar 

Buiten Lloret, bieden wij ook andere feestbestemmingen aan. Denk hierbij aan Albufeira, El Arenal, Malgrat de Mar en Calella. We bieden daarnaast niet alleen busreizen aan. Mocht je liever snel op je vakantiebestemming zijn? Dan kies je er gewoon een uit waar een vlucht bij inbegrepen zit. Wil je meer informatie ontvangen over deze vakanties of heb je vragen? Dan kan je ons eenvoudig bereiken door te bellen naar +31(0)172 820 008 of te mailen naar [email protected]. Je kunt ons natuurlijk ook een WhatsApp berichtje sturen naar +31(0)6 83 71 96 52.