BEGELEIDING VAN ONS REISLEIDINGTEAM

Een onvergetelijke vakantie?

Veiligheid en belevenis, twee kernbegrippen van onze jongerenreizen. Natuurlijk kent ons eigen reisleidingteam deze twee begrippen als geen ander:

  • Veiligheid: onze reisleiders staan 24u op 24u, en dat 7 dagen op 7, klaar voor onze reizigers. Deze verantwoordelijkheid dragen ze niet alleen want op iedere bestemming zorgen we voor een bezetting van minimaal twee reisleiders, ongeacht het aantal reizigers. Daarnaast heeft elke bestemming zijn eigen hoofd verantwoordelijke.
  • Belevenis: onze reisleiders voorzien, naast de begeleiding, een uitgebreid animatieprogramma. Een programma dat oog heeft voor detail, constant innoverend is en inspeelt op de behoeftes van de verschillende doelgroepen. Het programma wordt in samenspraak met het hele team van Beaches uitgewerkt en goedgekeurd.

Wij hebben de luxe om over een uitgebreid en professioneel reisleidingteam te beschikken en onze reisleiders zijn stuk voor stuk personen die verscheidene screeningsrondes hebben doorstaan. Bij iedere werving hanteren wij een strikt beoordelingscriterium, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen de beste reisleiders goed genoeg zijn voor onze reizigers. Zo zullen ook alleen reisleiders met ervaring meegestuurd worden om de buitenlandse reizen te begeleiden. Gedurende het hoogseizoen, sturen wij extra crewleden naar de bestemmingen om de reisleiders, daar waar nodig, te helpen.

Onze reisleiders krijgen van bij de start van hun ‘carrière’ een interne opleiding en krijgen meermaals per jaar een bijscholing. Deze worden gedoceerd door professionals met gekwalificeerde diploma’s en relevante ervaringen in zowel het binnen- als buitenland. In het opleidingspakket zit onder andere een aangepaste EHBO-cursus voor mogelijke grote en kleine crisissituaties op de bestemmingen. Zo weten de reisleiders te allen tijde hoe ze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reageren.

Omdat wij er sterk van overtuigd zijn dat een goede sfeer onder de reisleiders een essentieel onderdeel is voor het slagen van de vakantie, organiseren we geregeld teambuildingsactiviteiten, zowel voor, tijdens als na het seizoen. Wij geloven dus dat groepscohesie de sterkte zal zijn van onze reisleiders, want zo staan al onze reisleiders als één hechte groep klaar voor onze reizigers.

We zijn ervan overtuigd dat al onze reisleiders zich voor de volle 300% willen inzetten. En dat is wat we van onze reisleider verwachten: hun volle inzet vanaf de eerste klant die ze verwelkomen op de bus tot de laatste klant die niet meer naar huis wil vertrekken.

Wil jij ook ons crew versterken? Vind hier meer info!  

undefined